tisdag 29 september 2009

The most important purchase of your life

Jag har nyligen fått upp ögonen för Discovery travel&living´s spännande hösttablå. Något som verkar lovande är Toddlers and Tiaras, om hysterin kring beauty contests för barn. Ämnet känns kanske inte helt fresh, men helt klart värt att kollas in. Mer än något annat lockar dock I didn’t know I was pregnant! med påannonseringen ”expect the unexpected”. Förmodligen är det skit, men titeln är ju ur-kul. Ett tredje program som jag fastnade för, och som jag dessutom lyckats klämma ett par-tre avsnitt av är Say Yes to the Dress, om den hetsiga vardagen för personal och kunder (konsulter och klienter) på en av världens pråligaste brudklänningsbutiker Kleinfeld Bridal.

Iakttagelser och lärdomar:

Om du som brud vill ha en klänning med mycket spetsar får du allt ställa till med vinterbröllop. Dessutom får du inte vara purung. Ett vackert trådarbete kräver sin kvinna och sin årstid.

Att hitta rätt klänning är svårare än att hitta rätt man. Livet handlar om att vara lycklig och få det man vill ha. Man ska inte sluta leta förrän man hittat det som gör en helt nöjd.

Den största oron hos brudarna in spe är att bli den första kvinna i världen som inte direkt ”bara vet att det är rätt” när den perfekta klänningen plötsligt dyker upp.

Axelbandslöst verkar vara the shit. Av 16 provade klänningar var det bara två som hölls uppe av nån typ av snöre (och de kasserades ganska omedelbart).


Korsett är rätt!

1 kommentar:

  1. I didn’t know I was pregnant!måste jag bara se. Undrar hur de lägger upp programmet mer än att bruden blir överraskad. Spontant känns det rätt farsta att köra axelbandslöst.

    Discovery travel&living tablå knns ruggigt luddig. Lite som 7an.

    SvaraRadera